Publicat el 24/01/2018

La teràpia amb colors és un sistema de guarició natural que no pretén substituir altres tipus de teràpia, però que en canvi pot ser de gran ajuda a l’hora de solucionar certs tipus de malalties o malestars, per si mateixa o com a complement d’altres tractaments.

En realitat quan parlem de colors ho fem d’energia, ja que els colors són diferents vibracions lluminoses que ens arriben a velocitats, ritmes i longituds d’ona diferents. Cada vibració lluminosa, cada color, conté una colla de qualitats de les quals ens podem beneficiar quan ens hi posem en contacte.

Moltes vegades emprem la cromoteràpia quasi sense adonar-nos. Per exemple, quan triem un color determinat per vestir-nos, per decorar les parets de casa o quan ens passem una bona estona contemplant un prat de gespa o el mar.

Colors bàsics:

  • Vermell: pot ajudar a millorar la circulació de la sang. És un potenciador de la memòria i de la capacitat d’estar alerta.
  • Taronja: ajuda a combatre la fatiga. Millora el nivell d’optimisme, ens allunya de l’avorriment i afavoreix el desig sexual.
  • Groc: ajuda a eliminar les toxines de l’organisme i combatre el dolor en malalties reumàtiques i fomenta la positivitat.
  • Verd: és un reequilibrador natural, millora les relacions personals, aporta serenitat i combat el mal humor.
  • Blau clar: és un color refrescant, amb propietats antisèptiques. Proporciona pau i tranquil·litat i també afavoreix la creativitat.
  • Blau fosc: millora la sinusitis i també problemes de migranyes, lumbàlgia i ciàtica… Té propietats sedants, calmants i asserenadores.
  • Violeta: s’utilitza per combatre estats d’angoixa i de por. També ajuda a dormir millor i a reforçar el sistema immunològic.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari