Publicat el 10/11/2005

Cal denunciar de forma enèrgica el comportament d’una classe política que ignora  la gent gran, la qual només té en compte en períodes electorals. ¿Com pot ser que a Premià de Mar per a la revisió de l’actual  Pla general d’urbanisme, segurament el darrer possible, no s’hagi convocat la gent gran per conèixer les seves necessitats presents i futures? ¿Com pot ser que en la majoria de pobles del Maresme no existeixi cap pla estratègic plantejant les mesures que cal preveure per afrontar el repte de l’envelliment?
Ha arribat ja el moment que la gent gran comenci a fer sentir la seva veu. En una societat en què el creixent envelliment de la població és cada vegada més palès, esdevé imprescindible la creació d’una gran organització sènior que defensi els interessos econòmics i socials de la gent gran. Una vegada més el Maresme, primer tren, primera autopista de l’Estat espanyol, pot ser innovador i pioner en la iniciativa de crear una organització que neixi amb la clara voluntat d’esdevenir pal de paller del moviment sènior.

Des del Consell Sènior de Premià de Mar fem una crida a tots els maresmencs i principalment maresmenques per participar en aquesta tasca de creació de la xarxa europea EuroSènior per donar fe de la majoria d’edat d’un col·lectiu que sortosament ja ha superat la por d’haver patit una dictadura.

Deixa un comentari