Publicat el 10/09/2020

Tots sabem l’efecte de relaxació que té sentir córrer l’aigua, per això una font d’interior decorativa ens ajuda a tenir una llar més calmada i serena, a més de crear un ambient d’allò més apropiat per meditar o, simplement, per poder relaxar-nos i desconnectar.

Abans de triar-ne una hem de pensar en l’espai amb què comptem, no només perquè d’això dependrà la seva mida, sinó perquè potser és millor una font que es pugui moure en cas que necessitem l’ espai per a altres coses.

Per sort, avui dia podem trobar al mercat una gran quantitat d’opcions a l’hora de triar la font d’interior que millor s’adapti a la nostra llar en funció de l’estil, mida, material, etc. N’hi ha de moltes mides i dissenys per poder ubicar-les en una taula, una calaixera, al rebedor, a un racó de la sala…

Les fonts petites són ideals com a centres de taula i t’ajudaran a dotar d’harmonia i elegància l’espai. És l’aposta perfecta per iniciar-te en les fonts d’interior decoratives.
Si disposes d’una paret buida, però ja no vols col·locar més quadres o miralls, les fonts d’interior poden ser el teu aliat perfecte. Se les coneix com a «parets d’aigua» i ofereixen un ambient modern. En general compten amb llums LED i raigs de bombolles.

Per potenciar la sensació de benestar, un bon truc és usar aromes i olis essencials que podem abocar a l’aigua, perquè amb el seu moviment impregni l’ambient d’una fragància agradable, que ajudi encara més a relaxar-nos.

En estar fabricades amb diversos materials i textures, com ara el granit, el marbre, l’acer, el coure, el maó, el ciment…, són aptes per a qualsevol estança i estil decoratiu.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari