Publicat el 21/11/2021

Si li has de comprar un llit al teu gos, pots sentir-te una mica desorientat per la varietat d’ofertes que es poden trobar al mercat.

 

Perquè puguis escollir-lo bé, t’expliquem les consideracions que tenen en compte els experts:

  • Mida És molt important triar un llit en què el gos encaixi bé. Mesura’l mentre dorm i afegeix-hi alguns centímetres per anar a cop segur.
  • Forma Els matalassos tipus niu o bressol són ideals per als gossos als quals els agrada arraulir-se o dormir amb el cap sobre un coixí. Els gossos que tenen alguna dificultat per moure’s o que els agrada dormir estirats estaran millor en un matalàs sense vores altes per poder entrar i sortir bé.
  • Llits per a cadells En cas que estiguis buscant un llit per a un cadell, hauràs de pensar en com creixerà abans de comprar-lo. També pots començar per un bressol durant els primers mesos, i adquirir després un llit tipus matalàs o coixí per a gossos adults.
  • Que sigui fàcil de rentar Aquesta tasca és més senzilla si al llit se li pot treure la funda. Vigila, perquè en alguns models només es pot desenfundar el matalàs, però no les vores.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari