Publicat el 18/09/2023

Com renovar la casa per sentir que ets de vacances.

 

Tornar a la rutina és millor si ho fem amb una casa acollidora i plena d’encant. Per això, els experts en decoració donen algunes idees que ens ajudaran a aconseguir un canvi a casa que, alhora, ens traslladi al temps d’oci:

Espai de relaxació. Podem portar a casa part de l’experiència de les vacances amb hamaques o cadires penjants. Si tenim pati, balcó o terrassa, crearem zones de descans amb mobles d’exterior còmodes, coixins i para-sols.

Spa al bany. Es tracta de convertir la cambra de bany en un petit balneari. Hem d’apostar pel color blanc, col·locar espelmes d’espígol i proveir-nos de sals relaxants.
Racó de lectura o per a altres aficions. A l’estiu llegim més, i per mantenir aquest hàbit podem convertir en biblioteca una cantonada del saló o qualsevol altre raconet. També podem crear un espai per pintar, fer manualitats o escriure.

Verd a tot arreu. Cal renovar les plantes de casa i incorporar-ne algunes de noves, tant d’interior com d’exterior. A l’interior, millor plantes duradores que no requereixen gaires cures, per ajudar a donar un toc fresc a qualsevol racó.

Il·luminació estiuenca. Si fem servir llums blanques o grogues suaus, crearem una il·luminació càlida i acollidora. També podem afegir-hi espelmes aromàtiques amb fragàncies fresques i estiuenques.

 

Redacció La Clau

 

Deixa un comentari