Publicat el 27/04/2023

Aquest recollit de cabell s’ha reinventat amb noves versions que es poden lluir en tota mena d’esdeveniments. És fàcil de fer, molt rejovenidor i s’adapta a tots els tipus de rostres i estils. Els perruquers desvetllen quines són les versions que més anys ens treuen:

 

  • Alta i tibant: És la més afavoridora de totes, ja que estilitza la zona del coll i rejoveneix a l’instant en provocar un efecte de lífting. Tot i que és fàcil de fer, té la seva tècnica. El més important és que no quedi cap floc solt i que el resultat sigui polit. Per això, és recomanable allisar prèviament la cabellera. Si busquem un pentinat de festa o volem donar al nostre estil un toc sofisticat, res millor que una cua alta, polida i ben tibant.
  • Mig recollit: Si volem crear un efecte romàntic i dolç, només hem fer una cua alta amb la part superior de la cabellera i deixar la resta lliure. Els cabells deixats anar es poden pentinar llisos o ondulats. També es poden deixar un parell de flocs solts per emmarcar el rostre.
  • Baixa i amb efecte mullat: La cua baixa, enganxada al clatell i amb el cabell que sembli moll és una opció molt elegant i sofisticada. Queda bé tant en cabelleres curtes com llargues. Per aconseguir aquest efecte mullat només cal allisar els cabells, pentinar-los i, després, aplicar-hi un gel fixador que els humitegi.
  • De bombolles: Aquest pentinat dona un toc juvenil i modern a qualsevol estil. Per fer-lo, només cal recollir els cabells en una cua i anar col·locant gomes elàstiques, fins a completar el llarg de la cabellera. Hem de procurar que la mida de les bombolles sigui semblant i anar cardant cadascuna amb una pinta per donar volum i que quedin esponjades.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari