Publicat el 14/12/2020

L’ús de la bici va guanyant adeptes entre la població, imposant-se de forma aclaparadora en moltes ciutats. Un dels principals dubtes que tenen aquells que estan pensant a iniciar-se en el ciclisme urbà és l’emmagatzematge de la seva bicicleta, ja que no tothom disposa d’un traster o d’un garatge. Per sort, els dissenyadors d’interior han ideat un munt de propostes originals i sorprenents que us mostrem a continuació:

Penjadors. Els suports amb ganxos són una de les solucions més efectives per aprofitar buits a les parets. N’hi ha de tot tipus i que s’adapten a qualsevol model de bicicleta. Alguns fins i tot amb un disseny pensat perquè la bici s’integri tan bé com es pugui en la decoració.

Politges i suports de sostre. Aprofitar l’altura del sostre també pot ser una bona solució a l’hora de distribuir l’espai. Una politja casolana farà que la bicicleta destorbi el mínim possible. També hi ha suports dobles que permeten emmagatzemar dues bicicletes en altura aprofitant molt bé l’espai.

Suports de peu. Qui vulgui evitar el trepant i els cargols pot optar per aquesta opció, que no requereix cap tipus d’instal·lació. La base té una ranura per encaixar el pneumàtic del darrere i ocupen molt poc espai.

Espais morts. Aprofita els espais buits i sense ús de la casa, com la paret que hi ha darrere d’una porta o d’una finestra.

Mobles. A més dels clàssics ganxos, hi ha peces dissenyades especialment per penjar una bicicleta que li donen un aire menys industrial o rude a l’espai. Es tracta de peces versàtils, que serveixen també com a prestatgeria o taula auxiliar i que es col·loquen a l’entrada de l’habitatge.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari