Publicat el 20/09/2017

De cara als propers mesos s’imposen tonalitats de cabell molt variades que van des dels rossos en totes les seves versions fins al bronde, un matís entre el castany i el ros, passant pel ronze, una barreja de castany i pèl-roig.

Ros magnètic. Tendència estrella de la temporada que llueixen moltes celebrities. És una tonalitat molt clara, gairebé blanca, que combina molt bé amb talls de pèl midi o pixie.

Ros cendra. Un color natural, allunyat dels matisos grocs i daurats. La brillantor que aporta al cabell és la seva característica més evident.

Ros préssec. Té un to ataronjat que recorda un pèl roig molt suau.

Pink Blonde. La coloració rosa és una bona alternativa per donar una imatge diferent

Caoba vermellós. Manté la seva vigència, ja que és un color molt afavoridor i extremat.

Xocolata. Un altre clàssic que llueix espectacular en cabelleres llargues. Enguany serà tendència en les seves versions més fosques, gairebé a tocar del negre.

Coure. El to perfecte per il·luminar les cabelleres i posar un punt càlid. Combinat amb reflexos subtils de marrons i rossos aportarà un acabat molt més natural.

Ronze. És el nou color de moda. Primer ho va ser el bronde, una barreja de castany i ros que encara és un dels tons de pèl favorits de les famoses. Enguany, però, un altre nou color ha irromput amb igual força: el ronze. Consisteix en una barreja entre el pèl-roig clàssic i un marró bronze amb matisos. Julianne Moore, Eva Longoria, Rihanna o Katy Perry són algunes de les famoses que s’han deixat seduir per aquesta tonalitat tan afavoridora.

‘Metxes’ balayage i babylight. La coloració suau de blens és tendència aquesta temporada. La tècnica del balayage i el babylight aporten matisos caramel o mel en bases castanyes que endolceixen els trets de la cara i il·luminen la cabellera.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari