Color de llavis per a pells clares, segons tonalitat de cabell | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/04/2018

El color dels llavis pot arribar a ser un complement perfecte per a qualsevol look, sempre que s’utilitzi el color adequat segons el to de la pell i, en alguns cassos, el color del cabell.

En el cas de les pells clares queden perfectes els colors vibrants, que aporten vida al rostre, mentre que en les pells morenes es busquen colors càlids que contrastin, per harmonitzar el to de la pell.

Colors que queden perfectes a una pell de tonalitat clara, tenint en compte també el color del cabell.

Pells clares amb cabells de tonalitat clara:

Rosa quars: aquest color inspira calma i equilibri, és una tonalitat que donarà un toc natural al maquillatge, sense oblidar intensificar el maquillatge dels ulls per donar vida al rostre.

Carmí glossy: es tracta d’un color vermell viu, semifosc, que farà destacar els llavis. En el cas del glossy es tracta de l’efecte brillant. L’any passat les tendències dels llavis eren en tonalitats mats, però aquest any han arribat amb un toc de brillantor, i més si es tracta del color vermell.

Corall: aquest és un color que no només està dedicat als llavis, sinó també a les ungles i pòmuls. No només és perfecte només en les pells clares, ja que també ho és en pells morenes i es pot utilitzar tant en to mat com brillant o setinat.

Pruna: és un color que s’aconsegueix entre el vermell viu i el porpra, perfecte per destacar els llavis i no passar desapercebuda. És un dels colors més estimats i actualment amb més èxit, ja que fan lluir els llavis de forma dramàtica i sensual alhora.

Pells clares amb cabells de tonalitat fosca:

Fúcsia: aquest any es porta el color fúcsia fosc i profund, que pot destacar en els llavis tant de dia com de nit, deixant per als ulls un maquillatge més natural.

Escarlata: els llavis vermells tenen el poder de convertir la persona més tímida en la reina de la confiança, i és que tan sols aplicant una mica de rímel i perfilador d’ulls farà sentir única i atractiva.

Vi negre: aquest color és realment preciós i està de moda. És un dels colors més clàssics, perfecte per lluir de nit i en esdeveniments formals. Amb un perfilat d’ulls en color negre, aquest to de llavis serà el complement perfecte.

Blau: el blau fosc tipus navy és perfecte, en les seves diferents tonalitats, per a les més atrevides. El blau es recomana utilitzar-lo en pells fredes.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari