Publicat el 29/10/2020

Les claus que cal seguir per a l’elecció de les rajoles que faran que la nostra cuina i banys quedin espectaculars són força senzilles:

Mida i llum 
Si l’estança té alguna finestra podrem triar qualsevol rajola, però si és fosca haurem de buscar-ne que tinguin brillantor. Si és molt petita també haurem d’optar per colors suaus o bé càlids, ja que faran que l’espai sembli més gran.

Estil
Tingues en compte quin és l’estil predominant a la cuina o bany per triar unes rajoles que estiguin en consonància. Fixa’t en els mobles i els electrodomèstic, i si tens una cuina oberta, pensa en l’estil decoratiu de la sala per mantenir la continuïtat visual.

Format i disseny 
Encara que el més habitual sigui triar una única rajola per a tota l’estança, es pot enrajolar una paret de diferent color i material que la resta. També es pot separar la part de dalt de la de baix col·locant una sanefa, o enrajolar només una part de la paret i pintar la resta. Combina rajoles grans i petites, o bé tria el mateix patró i col·loca-les de manera diferent al terra i a la paret. Recorda, però, que barrejar més de dos o tres patrons diferents pot resultar excessiu.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari