Publicat el 04/02/2023

Claus per decorar casa teva amb plantes artificials.

 

Les plantes artificials són un complement decoratiu cada cop més utilitzat per donar vida a la llar, i és que avui dia n’hi ha de tan ben fetes que semblen autèntiques. Si no disposes de temps, condicions o voluntat per tenir cura d’una planta natural, una d’artificial és una opció excel·lent.

 

Les plantes aporten una gran dosi d’energia a l’ambient, a més de calidesa i confort. Si no tens temps de cuidar-les, decorar amb plantes artificials és una bona alternativa. Pren nota de les claus que ofereixen els decoradors i interioristes:

  • Poc canviants. Si vols que semblin naturals, no triïs plantes artificials amb flor, ja que seguiran iguals durant tot l’any. Escull les que imiten espècies que canvien poc o gens, i així serà més fàcil que es confonguin amb les seves versions autèntiques.
  • Imperfeccions. A l’hora d’escollir una planta artificial no busquis aquella que es vegi perfecta. Serà més realista si té alguna taca o algun to marró a la punta de les fulles.
  • Composicions. Barreja plantes artificials amb algunes de naturals. D’aquesta manera, l’efecte visual del conjunt transmetrà més força i semblarà que tens un petit jardí a casa.
  • Testos i gerros. No deixis la planta artificial amb el test de plàstic amb el qual ve per defecte. Les plantes d’aquestes característiques decoren quan els testos que les acompanyen combinen amb l’estètica de l’ambient. Perquè es vegin més reals, utilitza els mateixos testos i gerros que faries servir si les plantes fossin naturals.
  • Terra, molsa i pedres. Les plantes artificials solen col·locar-se sobre plàstic o esponges de jardineria. Perquè semblin més realistes, cobreix la zona de la base amb terra, pedres o, fins i tot, molsa per crear l’efecte d’estar brotant.

Redacció La Clau

Deixa un comentari