Celles naturals i amb caràcter gràcies al shading | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/02/2019

En els últims temps, el disseny de les celles s’ha convertit en el protagonista de la cara, ja que la seva forma no només afecta l’harmonia de les faccions, sinó l’expressió de la mirada. Prova de la importància que tenen ara les celles són, d’una banda, els nombrosos cosmètics per arreglar-les, i, de l’altra, els tractaments estètics per lluir-les més espesses. I és que l’estiu del 2019 es veuran celles naturals, aparentment salvatges però sense semblar descuidades, un efecte producte d’un disseny personalitzat, així com d’un bon manteniment.

El shading o ombrejat és una de les tècniques que es poden fer servir per aconseguir unes celles amb el traç que desitgem per donar força a la nostra mirada
Aquesta tècnica segueix un protocol cent per cent manual. El procediment s’inicia amb una anàlisi de la cara en què es dibuixa a manera d’esbós el disseny de la cella, respectant-ne l’expressió natural. Després de dibuixar pèl a pèl la forma de la cella seguint els remolins i formes naturals, s’ombreja amb la tècnica del shading.

Un aspecte important d’aquest sistema és que no s’utilitzen tints, sinó pigments, amb la qual cosa es garanteix que el to escollit no variï quan s’oxidi ni s’aclareixi amb el temps. Les celles es farceixen i treballen amb combinacions de pigments per obtenir el to i intensitat desitjats. Es defineix la seva forma, es corregeixen les irregularitats i es deixa que parlin per si soles perquè no perdin la seva personalitat. Això dona caràcter i personalitat al rostre i rejoveneix la mirada.

És vital que el procés sigui realitzat per professionals certificats en cosmetologia, estètica i maquillatge. Això garantirà l’èxit d’un tractament invasiu, gens dolorós i amb resultats molt naturals.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari