Publicat el 02/01/2018

Una nova i estranya forma de maquillar-se les celles ha començat a imposar-se entre les més joves, després que la youtuber canadenca Taylor R publiqués un vídeo a Instagram i YouTube explicant el pas a pas d’aquesta impactant tendència.

El procés per obtenir aquestes ‘celles nadalenques’ és molt senzill. El primer que s’ha de fer és mantenir les celles aixecades en forma de pic, la qual cosa s’aconsegueix mitjançant l’ús d’un gel. Un cop fet això, s’hi enganxa purpurina, estrelletes i petits adhesius per tal que cada cella sembli un arbre nadalenc. Fins i tot hi ha qui les tenyeix de color verd per donar-hi encara més realisme. L’únic límit el posa la imaginació.

Des que la jove youtuber va publicar aquest vídeo, ja són unes quantes desenes d’instagramers de bellesa les que s’han anat sumant a aquesta curiosa tendència amb resultats realment sorprenents. Amb l’etiqueta #christmastreeeyebrow es poden trobar a Instagram prop de dues-centes fotografies que mostren tot tipus d’imatges sobre aquesta nova moda.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari