Publicat el 31/10/2012
Parlem amb Carme Riera i Joan Valera, els fundadors de Rieranet...

 “Orgullosos de la seva feina i nets per damunt de tot”. Així es defineixen els responsables de l’empresa de neteja Rieranet, situada a Vilassar de Dalt. Amb gairebé 10 anys d’existència i un tracte familiar, s’han convertit en l’empresa de confiança del Baix Maresme.


Durant tots aquests anys, no han parat de créixer, com ho han fet?
Vam començar oferint serveis bàsics, amb les tècniques que teníem, però vam anar invertint en material i recursos i ens hem anat consolidant. Hem sigut constants. Aquesta primera dècada ens ha servit per crear una bona base empresarial, amb una infraestructura sòlida i ferma. Tenim material de qualitat propi i tota la formació necessària del nostre personal, i això ens dóna confiança i garantia de saber fer bé la feina. No pretenem un gran creixement, volem anar de mica en mica i actuar amb prudència, com hem fet fins ara. El que volem és conservar i mantenir els clients actuals, fidelitzar-los i aconseguir-ne de nous.
Quins són els serveis que ofereixen?
Vam començar oferint només serveis de neteja, però amb els anys hem vist que els nostres clients necessiten altres prestacions i hem incorporat altres serveis per donar resposta a totes les seves necessitats. Ho gestionem tot des de Rieranet i el client queda satisfet.
Com es poden contractar els seus serveis?
El millor és que els interessats es posin en contacte per telèfon, per correu electrònic o a través de la nostra pàgina web i nosaltres els visitarem i els assessorarem amb un pressupost adequat a les seves necessitats.
En quines zones treballen?
Sobretot al Baix Maresme, però també fem feines puntuals fora de la comarca.
Quins avantatges té contractar un servei de neteja professional?
Tens garantia de satisfacció a un preu ajustat a les teves necessitats. Els treballadors estan formats i preparats per a totes les neteges que realitzen, perquè reben formació contínua. Garantim la satisfacció del client.
Com sabem que una empresa ofereix un bon servei? 
Per a nosaltres és molt important la feina ben feta i, per tant, volem que el client quedi satisfet. Així doncs, cuidem molt el tracte amb el client, l’actitud aportada pel personal degudament seleccionat, la bona supervisió i el control dels treballs.
Quin tipus de productes utilitzen per a les neteges?
Som una empresa verda, ecològica. Tots els productes que utilitzem són inofensius per al medi ambient i biodegradables. Estan homologats i compleixen amb tota la normativa de la Unió Europea i ens ajustem als rigors que demana la llei.
Quins valors tenen? En l’àmbit ètic i empresarial…
Volem que els nostres treballadors se sentin com persones, que hi hagi companyonia entre ells i que el tracte amb nosaltres sigui proper. La feina de netejar és dura, i l’han de fer bé i a gust. Des que entren a treballar amb nosaltres saben que hauran de netejar, que no és només treure la pols, sinó que faran neteja professionalitzada. Tenim la sort de ser un equip que valora aquesta feina i que se sent orgullós de dir que treballa a Rieranet.
Com aconsegueixen aquesta motivació dels seus treballadors?
Amb petits detalls, diàleg, comprensió, reunions en grup, WhatsApp de grup. Com que la feina és dura, ara també els oferim un massatge gratuït cada mes… Això agrada a qualsevol persona, i no totes les empreses ho tenen en compte. Per tant, treballem per tenir els treballadors compromesos i això acaba repercutint en la qualitat del servei final.
Quins objectius tenen per al 2013?
Seguir com estem i seguir oferint el millor servei possible per als nostres clients. Volem seguir fidelitzant-los amb els serveis que els oferim. Malgrat la crisi, no hem llançat mai la tovallola. Com diem nosaltres, un client content és un client satisfet.

Deixa un comentari