Publicat el 19/02/2020

Et proposem un timing detallat perquè llueixis com mai el dia del teu casament. Has de seguir certes rutines des d’un any abans de la cerimònia perquè no se t’escapi res. Pren nota d’aquesta agenda de bellesa i lluiràs una pell única, un cabell brillant i unes ungles perfectes el dia de la boda.

1 any abans

 • Depilació làser: per deslliurar-te del borrissol facial o corporal s’ha de començar el tractament amb molts mesos d’antelació, ja que l’espai entre sessió i sessió sol ser d’un mes i mig i necessites que faci efecte.
 • Tractaments facials: també és el moment de començar a tractar problemes específics de la pell com l’acne, la dermatitis o la psoriasi. Demana cita al dermatòleg o al teu centre de bellesa per començar el millor tractament.
 • Canvis en el pentinat: si et vols fer algun canvi als cabells com un tallat nou o un canvi de color o d’estil per al casament fes-ho ara, ja que si no t’agrada et donarà temps a modificar-lo.

De 6 a 8 mesos abans

 • Tractaments corporals: la dieta i l’exercici són efectius per refermar i tonificar, però de vegades no n’hi ha prou a l’hora de lluitar contra la cel·lulitis o les cartutxeres. Si és el teu cas, és un moment excel·lent per visitar un centre de bellesa professional i començar algun tractament com la radiofreqüència, mesoteràpia, pressoteràpia… El millor és acompanyar-lo de vitamines i àcid hialurònic.
 • Tractaments capil·lars: tant si t’has fet algun canvi als cabells com si no, és l’hora de donar-los nutrició i tenir-ne cura perquè arribis al casament amb un aspecte espectacular. Vés a una perruqueria o a un centre de tècniques capil·lars, allà et faran un estudi i t’aconsellaran el que més et convé.

De 4 a 6 mesos abans

 • Blanqueig dental: els nuvis que volen lluir un somriure més bonic a la seva boda recorren a aquest tractament. El millor que pots fer és buscar una clínica dental de confiança i consultar amb un odontòleg sobre el que més et convé, ja que hi ha diferents tipus de blanqueig en funció de les necessitats. És recomanable deixar un marge de temps raonable abans del casament perquè el contrast no sigui excessiu i la teva nova dentadura no quedi gaire artificial. A més, has de tenir en compte que, depenent del tipus de blanqueig, pot ser que necessitis diverses sessions per aconseguir un bon resultat.
 • Prova de pentinat i maquillatge: cal decidir qui seran els professionals encarregats de maquillar-te i pentinar-te el dia del casament. Procura no esperar gaire perquè els més sol·licitats solen tancar les seves dates amb molta antelació. Un cop els hagis triat, és el moment de fer una prova amb el maquillatge i pentinat que portaràs per casar-te, així tindràs temps de rectificar si no t’acaben de convèncer.
 • Raigs UVA: és aconsellable sotmetre’s a algunes sessions de raigs UVA en lloc de prendre el sol, ja que et controlarà un equip d’especialistes i evitaràs possibles cremades i altres inconvenients.
 • Tractaments antiedat: si ets una núvia madura, lluiràs esplèndida amb tractaments que tinguin cura dels problemes concrets de la teva pell, com poden ser la flacciditat, les arrugues o la pèrdua de volum.

2 setmanes abans

 • Neteja corporal i facial: és el moment de l’exfoliació, tant corporal com facial. Aquest procés acaba amb els punts negres i tanca els porus. Una magnífica opció seria reservar un massatge relaxant o un circuit en un spa.
 • Tractament de pestanyes: perquè la teva mirada sigui única el dia del casament pots fer-te extensions de pestanyes o un tint permanent. També pots ondular-les perquè es vegin espectaculars. Així, no caldrà que facis servir rímel durant una llarga temporada.
 • Manicura i pedicura semipermanent: una de les millors opcions per tenir una manicura i pedicura perfecta és optar per la semipermanent, amb la qual podràs assegurar-te que es mantindrà intacta durant la lluna de mel sense necessitat de retocs.
 • Extensions de cabell: lluir un pentinat afavoridor és molt important per a qualsevol núvia. Si tens els cabells curts o desitges més volum en la teva cabellera, les extensions naturals de queratina són una bona opció. És recomanable col·locar-les uns quinze dies abans del casament i poden durar entre tres i sis mesos.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari