Publicat el 25/09/2017

La Burriac ATAC! és ja tot un clàssic esportiu de la comarca. Aquesta competició, promoguda pel Centre Excursionista Vilassar de Mar «el Piri», ha comptat enguany amb la participació de més de 600 corredors. Va celebrar-se el passat dissabte 9 de setembre.

Un cop més, el públic va donar també una bona resposta a la fita esportiva que omple de corredors i corredores tot el recorregut amb el rerefons del castell de Burriac, monument emblemàtic que esguarda des de dalt el seu cim una bona part del Maresme.

Precisament, en l’edició d’aquest any de la Burriac ATAC!, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va apostar perquè la prova acollís també el Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya. En aquest sentit, la competició va comptar amb la novetat de dos recorreguts: un circuit llarg més exigent que en anteriors edicions, amb 21 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu, i un circuit curt, amb 13 quilòmetres i 550 metres de desnivell positiu.

Palmarès de guanyadors de la Burriac ATAC!
Els corredors David Adán i Montse Martínez van ser els guanyadors del Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya. Adán va obtenir la victòria amb un temps d’1 hora i 59 minuts. Martínez va fer-ho amb un temps de 2 hores i 18 minuts. El guanyador de la general de la cursa va ser Biel Gomila, amb una marca d’1 hora i 55 minuts; corredor, però, que no puntuava pel campionat català.

Prèviament, a la tarda, va celebrar-se la prova per als més petits, la Marrec ATAC!, adreçada, en aquest cas, a infants fins a 14 anys i que contribueix a arrodonir la vigència de la tradicional prova esportiva.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari