Bombons de luxe per nadal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/12/2018

Els bombons de xocolata Ekhi són l’últim luxe de la gastronomia espanyola. Produïts a Navarra, pesen aproximadament 22 grams la unitat i el seu preu supera els 20 euros la peça.

Segons informa El País, aquesta nova marca de xocolateria es planteja trencar amb les propostes de dolços convencionals i posar en el mercat un producte innovador i únic en el seu estil.

El creador dels singulars bombons és Juan Mari Iriarte Baleztena. Aquest xocolater de 34 anys volia fer un producte diferent i va fusionar la xocolata amb l’or, dos ingredients d’innegable valor.

El fruit d’aquella arriscada idea de rebosteria han estat uns bombons semiesfèrics que pesen el doble que un dolç regular. La xocolata que es fa servir com a ingredient té un 71 % de cacau ecològic i prové del Perú. D’altra banda, la cobertura externa és una capa d’or fi portat des d’Alemanya, i el farciment és de gianduia, una pasta de xocolata d’origen italià.

Aquestes postres de luxe costen entre 180 i 200 euros la caixa de 9 bombons, la qual cosa suposa uns 20 euros cada peça, preu per a un públic selecte. Segons expliquen també els seus impulsors, la clau del seu èxit és plantejar un dolç com si es tractés d’una joia

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari