Publicat el 04/10/2017

El vinagre de poma es fabrica a partir de pomes madures que es deixen fermentar, convertint-les en vinagre. La seva acidesa natural és beneficiosa per equilibrar i purificar l’organisme i té nutrients com ara vitamines A i B, àcids grassos essencials, sals minerals, pectina, enzims, fòsfor, tanins, calci, potassi, magnesi, sodi, sofre, zinc, ferro, fluor silici… i més.

El vinagre de poma és una beguda alcalinitzant principalment per les seves substàncies àcides, que li confereixen un sabor típic. És una beguda natural ideal per promoure i millorar l’alcalinitat de l’organisme, quelcom fonamental a l’hora de prevenir malalties cròniques greus.

Per les seves qualitats alcalinitzants, també ajuda a estimular el PH sanguini, de manera que resulta útil per netejar la sang d’impureses i toxines, alhora que millora la circulació sanguínia. També manté l’orina àcida, i per aquest motiu ajuda a netejar el tracte urinari i és molt útil per desintoxicar els ronyons i reduir així el risc de contraure infeccions d’orina i renals.

Si recentment us han diagnosticat nivells alts de colesterol i triglicèrids o hipertensió arterial, el vinagre de poma ajuda a reduir-los de forma totalment natural.

És també un gran aliat per a la pell grassa i un eficaç antiacne. Només cal preparar una part de vinagre i quatre d’aigua, aplicar-ho cada nit al rostre amb un cotó i esbandir després.

Com s’ha de prendre:
Per gaudir de les qualitats del vinagre de poma, com a regla general la clau és fer-ho en dejú i de forma diària.

En dejú: la millor forma de gaudir de les seves qualitats de forma general és amb dues cullerades de vinagre de poma dissoltes en un gran got d’aigua.

Per millorar problemes digestius: preneu una cullerada de vinagre de poma mitja hora abans de cada àpat.

Per combatre l’estrenyiment: una cullerada de vinagre de poma abans d’anar a dormir.

Important: compreu sempre vinagre de poma amb la ‘mare’, que és el pòsit tèrbol que es pot veure al fons del flascó. És la manera d’assegurar-se que el producte conté totes les seves propietats intactes.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari