Publicat el 09/04/2018

La radiofreqüència és una tècnica que consisteix en l’aplicació d’ondes electromagnètiques d’alta freqüència que provoquen l’escalfament controlat de les diferents capes de la pell, amb l’objectiu de combatre la flacciditat i la cel·lulitis. Gràcies a aquest procediment es pot arribar a capes profundes de la dermis i estimular la formació de nou col·lagen, la circulació sanguínia i el drenatge limfàtic.

Un dels tractaments de radiofreqüència més reconeguts i amb més èxit és Indiba. Els seus equips d’alta tecnologia ofereixen solucions no invasives als problemes més habituals de la medicina estètica, la cirurgia plàstica, la dermatologia, la medicina de l’esport, la fisioteràpia i la bellesa.

Amb seu central a Barcelona i més de 30 anys d’història, la tecnologia Indiba s’ha convertit en l’eina més versàtil, segura i precisa del mercat per als professionals de la bellesa i la salut.

L’aplicació de les seves tècniques en tractaments de rehabilitació accelera els mecanismes naturals de reparació del teixit, aconseguint que el pacient es recuperi totalment. L’objectiu principal d’aquest tipus de tractament se centra a reduir el dolor i la inflamació, així com a accelerar els processos de curació, essent molt eficaç en afeccions com la bursitis, la lumbàlgia, contusions, fractures i inflamacions.

També la fisioteràpia esportiva és un dels marcs referents del mètode Indiba, que ha destacat en la prevenció de lesions i en el tractament eficaç de traumes, lesions, inflamacions i fatiga muscular, entre d’altres.

Aquesta tecnologia basada en un principi revolucionari que actua de forma natural i no invasiva és, doncs, un dels tractaments més veloços i efectius tant en patologies agudes com cròniques, osteoarticulars i musculars.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari