Bellesa i relaxació amb els cosmètics | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/11/2019

L’estrès és un problema endèmic de les societats modernes, per tant és molt recomanable que entre les nostres rutines de bellesa ens plantegem estratègies per plantar-hi cara. Els cosmètics s’obren a infinites possibilitats per ajudar a relaxar-te. La bellesa i la calma solen ser bons companys, i les situacions d’estrès no solament afecten el teu estat emocional, sinó que també poden reflectir-se en l’estat de la pell, com apunten els experts, des de l’aparició d’arrugues fins a la deshidratació cutània.

El punt de sortida és que t’aturis a pensar en allò que et fa més feliç, que et desconnectis de la vida diària i totes les seves rutines i miris de concentrar-te en els plaers més senzills. Proposa’t en primer lloc trobar el teu espai de relaxació. A aquesta estratègia pots sumar la d’afegir-hi productes multisensorials que t’ajudaran a crear un ambient càlid i sensitiu.

En començar la jornada intenta delinear-te els ulls, amb l’objectiu que, mantenint el pols mentre fas el traç, puguis trobar aquest equilibri emocional que estàs buscant. Pots dedicar més temps del que és habitual a aplicar-te la crema facial. És molt important, en tots els detalls, saber prendre’s un temps per a un mateix.

També es pot aprofitar l’hora de banyar-se, associada a un moment relaxant. Escull locions amb ingredients com la lavanda o olis essencials. A banda de nodrir la pell, tenen propietats calmants i relaxants. Gels i locions hidratants, a més, deixen una profunda sensació de nutrició, alhora que són molt lleugers i fàcils d’aplicar.

Redacció La Clau

Deixa un comentari