Publicat el 15/06/2023

Els espais oberts no només triomfen a menjadors i cuines. Ara, la cambra de bany surt del seu espai restringit per instal·lar-se a l’exterior. Ja sigui en un jardí o en una terrassa, els experts en decoració i interiorisme asseguren que és un nou concepte de benestar.

 

Des de fa ja un temps s’ha posat de moda instal·lar una cambra de bany al jardí, amb l’objectiu de gaudir d’un espai natural, relaxant i íntim. Si no es tenen prou metres quadrats, expliquen els entesos, s’hi pot col·locar una dutxa exterior. Al mercat hi ha infinitat de solucions que permeten instal·lar-la, tant en cantonades com a qualsevol racó, per crear una zona de confort i relaxació.

Fer una cambra de bany al jardí amb una dutxa d’exterior no és complicat. Amb un bon disseny de l’espai i una decoració adequada, afegeix originalitat a l’habitatge i ofereix un espai extra on refrescar-se durant els mesos més càlids de l’any.

Les banyeres o tines exteriors també permeten gaudir de l’aigua creant una atmosfera sofisticada i exclusiva a les nostres zones a l’aire lliure. N’hi ha en tot tipus de dissenys que es poden instal·lar en àrees externes com el jardí, el pati o la terrassa. L’important a l’hora de triar-ne una és tenir clares les dimensions i l’estil que busquem. Pot ser clàssica o romàntica, com una banyera amb potes, o una mica més moderna, com una d’hidromassatge.

Per crear intimitat, s’aconsella fer servir revestiments de bany que diferenciïn aquesta zona de la resta del jardí, pati o terrassa. Per exemple, col·locar un petit mur d’obra que doni privadesa. Fet això, només caldrà crear una atmosfera acollidora i relaxant incorporant tèxtils en colors ocre i terra, i decorant el conjunt amb branques de bambú o tanques de fusta.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari