Publicat el 27/10/2018

Encara que el seu preu és una mica més car que altres opcions, a llarg termini els armaris de paret, és a dir, encastats, ofereixen molts més avantatges que inconvenients respecte als armaris tradicionals.

És cert que requereixen mà d’obra i que a més no podreu moure’ls, però podreu organitzar les vostres coses més fàcilment i a més aprofitareu millor el vostre espai.
Els armaris encastats us ajuden a aprofitar al màxim el vostre espai, tenint com a límit el sostre i el terra. Així que si teniu una habitació petita, aquesta pot ser una molt bona opció, ja que a més podreu aprofitar els espais i racons morts. I si teniu poc espai, no us oblideu d’apostar per les portes corredisses.

Tingueu en compte també que, com que l’armari encastat es fabrica a mida, el seu disseny es pot personalitzar com vulgueu. I aquest és sens dubte un altre gran avantatge, ja que podeu col·locar prestatgeries, espais per a roba, calçat… Un altre benefici és que transmet més sensació d’elegància i d’ordre.

Per les seves característiques, els armaris encastats són molt versàtils i s’adapten perfectament a multitud d’espais, estils i ambients.

Font: bricomanias.com

Deixa un comentari