Publicat el 08/05/2017

Nikita Golubev és un il·lustrador de Moscou que s’està convertint en tota una sensació a Internet gràcies al seu talent. Golubev es mou per la ciutat a la recerca de cotxes bruts i els converteix en autèntiques obres d’art.

Qui més, qui menys, alguna vegada ha escrit un missatge o fet algun dibuix al parabrisa ple de brutícia d’un cotxe. Però Nikita Golubev ha fet un pas més enllà i ha convertit aquest costum en tot un art. Amb els seus dits i alguns pinzells fa sorgir de la pols i el terra acumulat als vehicles imatges d’un impactant realisme. El resultat són creacions sorprenents que tenen com a protagonistes des de la profunda mirada d’un mussol, a l’estilitzada figura d’un tauró, passant per un paisatge amb surfistes o un fons marí on destaca un enorme peix abissal.

Aquest jove artista, que signa com a ProBoyNick, ja acumula més de 26.000 seguidors a Instagram, on comparteix les seves efímeres obres. Golubev defineix la seva tècnica com a Dirt Painting. Segons diu, «per sobre de tot m’agrada experimentar amb diferents materials: il·lustracions de llibres, pintura en parets, objectes d’art urbà, disseny de personatges i molt més. Ara he inventat el #dirtpainting, el dibuix amb pinzells i els meus dits en camions bruts».

El seu compte d’Instagram és: https://www.instagram.com/proboynick/

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari