Publicat el 09/04/2017

El centre cultural patrimonial de Sant Fruitós del Bages, Món Sant Benet, acollirà els propers 29 i 30 d’abril la 5a edició d’ALÍCIA’T, amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia.

Segons els organitzadors, aquesta nova edició permetrà als visitants conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, i gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals adreçats a adults i nens, així com de diverses activitats a l’entorn de la cuina fàcil, sana i divertida.

Uns dies abans, dimarts 25 d’abril, a l’Auditori de La Pedrera de Barcelona tindrà lloc la 3a Jornada Alícia Millor menjar, més salut per a tothom, un programa de ponències on es mostraran les investigacions realitzades per la Fundació Alícia en relació amb la millora de l’alimentació de les persones.

La Fundació Alícia (Ali-mentació i cièn-cia) és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina, la millora dels hàbits alimentaris i la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic.
Redacció La Clau

Deixa un comentari