Publicat el 16/10/2020

Un dels aparells estrella per posar-se en forma és la cinta de córrer, una eina perfecta per a l’exercici cardiovascular. Si en vols treure el màxim profit, pren nota:

  • No et quedis sense running. Ara que la temperatura començarà a baixar, costarà més sortir al carrer a fer esport. Per sort, tenim l’opció d’anar a un gimnàs que tingui cintes de córrer i no haver d’amoïnar-nos per la temperatura.
  • Adapta l’aparell a les teves necessitats. Les noves tecnologies que presenten les cintes de córrer permeten fixar uns objectius concrets a complir. S’adapten tant a l’usuari que vol cremar calories (controlant la velocitat de l’exercici) com al que vol tonificar les cames (disminuint o augmentant la inclinació de la cinta).
  • Protegeix les teves articulacions. Els sistemes d’amortiment de les cintes i la seva banda són una superfície més segura i estable que el paviment, per tant les cintes de córrer són unes grans aliades per a principiants i persones que pateixen d’artritis o tenen alguna lesió de genoll, maluc o turmell: podran dur un ritme més continu i la cinta els ajudarà a assolir una velocitat més alta i a aguantar més temps realitzant l’activitat que no pas si ho fessin al carrer.
  • Utilitza-la en diversos entrenaments. Caminar, córrer llargues distàncies, fins i tot intervals d’alta intensitat, són algunes opcions que pots tenir amb la cinta de córrer. Abans, però, defineix els teus objectius de condicionament físic.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari