Publicat el 04/10/2018

La pilot Ana Carrasco Gabarrón (Kawasaki), de 21 anys i natural de la localitat murciana de Cehegín, ha fet història en el món de l’esport en convertir-se en la primera dona campiona del món de motociclisme, en la categoria de Supersport 300, segons informa EFE.

Carrasco va aconseguir aquest èxit a França, en el circuit de Nevers Magny Cours, on va protagonitzar una espectacular remuntada, ja que partia des del 25è lloc i va entrar a la meta en 13a posició. Va poder fer-se amb el títol perquè sumava tres punts i acumulava 93 en el Campionat del Món, un més que els aconseguits pel també espanyol Mika Pérez (Kawasaki).

Carrasco segueix trencant barreres al món de l’esport, ja que la ‘Guerrera Rosa’, com se la coneix al món de les carreres de motos, ja va ser l’any passat la primera dona que guanyava una cursa d’un mundial de motociclisme —al circuit portuguès de Portimão— i ara ha anat més enllà en aconseguir que el diumenge 30 de setembre de 2018 esdevingui una data històrica en el món de l’esport femení i de l’esport en general.

 

Font: https://www.efe.com
Redacció La clau

Deixa un comentari