Publicat el 28/04/2022

Alineadors transparents. Avui dia la tècnica d’ortodòncia invisible representa un dels tractaments ortodòntics més sol·licitats pels pacients, però de què es tracta?

 

L’ortodòncia invisible es basa exclusivament en la tecnologia digital tridimensional. La principal innovació d’aquesta tècnica és que els moviments es programen amb precisió extrema gràcies a una avaluació tridimensional i un sistema d’elaboració d’alineadors que aprofiten les tecnologies de producció més modernes. Mitjançant l’ús de sistemes informàtics capaços de manipular imatges 3D, es genera una seqüència de moviments que permeten el desplaçament de les peces dentàries. Es construeixen models en impressores 3D i, a partir d’ells, alineadors transparents.

Si decideixes sotmetre’t a un tractament d’ortodòncia invisible, el primer que has de fer és acudir a un especialista en ortodòncia, que et farà un escàner intraoral i et donarà un diagnòstic. En aquell mateix moment et mostrarà una aproximació de com se solucionaria el teu cas específic, perquè l’atenció és completament individualitzada i cada pacient és únic.

Després de la teva primera visita, el cas passarà a l’equip d’ortodontistes especialistes en disseny, que realitzaran un disseny únic per a tu i produiran els teus alineadors. Quan te’ls hagin d’entregar et citaran i el teu ortodontista de confiança t’explicarà novament quantes hores al dia hauràs d’usar-los, cada quant caldrà canviar-los i t’aclarirà tots els dubtes que et sorgeixin.

 

Servei d’ortodòncia Clíniques Dental Star

Deixa un comentari