Publicat el 21/10/2021

En els regnes d’Instagram i Pinterest, hi ha una tendència a l’alça que no parem de veure: és l’estil Scandi-Boho, una curiosa barreja entre el minimalisme nòrdic i el maximalisme bohemi.
Sembla una barreja impossible d’estils, però quan es tracta de modes, tot és possible i la veritat és que tots dos estils han creat aquesta tendència molt atractiva que cada cop guanya més adeptes.
Conquistaran també casa teva?  T’expliquem com aconseguir-ho.

Colors neutres. Els colors neutres han de ser els predominants. A les parets, els blancs en les seves diferents tonalitats, els tons crus, els grisos en tots els seus matisos, jugant amb les intensitats, però sense que de cap manera quedin massa fosques.

Materials naturals. Apostarem totalment per materials naturals a l’hora de vestir la llar, el cotó, la llana, el lli. Mobles auxiliars de fustes naturals i vímet. Per als objectes decoratius, el ciment, la ceràmica i el vidre.

Sí a les plantes. Moltes plantes, que el verd de les seves fulles donarà el caliu i el toc de color, fusionant perfectament els dos estils i aportant una sensació de frescor visual.

Complements de tendència boho. Complements decoratius d’aspecte ètnic, motius geomètrics, coixins, miralls, catifes…, tots aquests elements amb un toc de color que fusionaran harmoniosament amb l’estil escandinau.

L’estil Scandi-Boho ens mostra que en decoració els pols oposats poden conviure meravellosament, vestint els nostres espais amb un estil original, únic i molt dinàmic.

 

Marta Egea – Forats
@foratsmataro
Imatges: @maresmehomestaging

Deixa un comentari