Publicat el 27/03/2017

Amb l’arribada del bon temps és hora de preparar terrasses, balcons, jardins i porxos, ja que ja es comença a fer més vida a l’exterior.

La clau per optimitzar l’espai és adaptar els mobles a l’espai disponible, i no a la inversa; és per això que existeix la nova tendència de fer els mobles d’exterior a mida per tal d’optimitzar l’espai i necessitats.

Penseu principalment en un conjunt de mobles d’exterior elaborats amb materials resistents que siguin adequats per estar a la intempèrie, ja que hauran de suportar les inclemències del clima, el sol, les pluges, etc. En aquest sentit, el plàstic és, per la seva resistència, un dels materials que més s’utilitza per fabricar mobles de jardí.

Si disposeu d’un espai cobert on pugueu resguardar els mobles del jardí, aleshores us podeu decantar per mobles que estiguin fets amb materials no tan resistents, com el rotang, la fusta o el bambú. Però si voleu crear un ambient actual, opteu per les peces de mobiliari fetes en metall o mobles de forja, per afegir-hi un toc vintage.

Els millors materials tèxtils per complementar conjunts d’exterior són aquells que minimitzen el manteniment, per això s’utilitzen teles amb propietats molt interessants, com ara la impermeabilitat, que siguin ignífugues, que tinguin tractament antitaques, antibacterià i antifúngic i, per descomptat, protecció contra els rajos UV.

Els mobles de jardí, com bancs, taules, gandules…, poden aportar una elegància especial a les terrasses, patis o jardins, però per complementar la decoració i protecció de l’exterior no ens hem d’oblidar dels tendals i para-sols.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari