Publicat el 17/01/2020

La companyia aèria de baix cost AirAsia ha unit forces amb el seu soci de restauració per obrir un restaurant de menjar ràpid a Kuala Lumpur que ofereix els menús que se serveixen als seus vols.

El restaurant està ubicat en un centre comercial de la ciutat i es diu Santan, que significa ‘llet de coco’ en malai, la mateixa marca que AirAsia utilitza als seus menús de vol. El local ofereix més plats dels que se solen servir en els avions i convida a fer un recorregut gastronòmic pels països del sud-est asiàtic als quals vola la companyia. Des de l’arròs de pollastre fins al nasi lemak, un plat d’arròs cuit amb llet de coco, passant per la sopa tom yam picant de llagostins de Tailàndia, els pho (tallarines) del Vietnam o el peix amb pinya de Cambotja, així com altres especialitats d’Indonèsia i Filipines. I tot això a uns preus d’aproximadament tres dòlars per plat i atractives promocions a Internet per fidelitzar els clients.

En un comunicat difós pel portal d’Internet d’AirAsia, la companyia va assegurar que estan orgullosos d’estendre el que van començar com un menú de bord a nous mercats, reiterant el seu suport als productors del sud-est asiàtic, i de crear a més noves oportunitats laborals amb franquícies assequibles. El seu objectiu és obrir més de cent restaurants a tot el món durant els propers cinc anys.

 

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari