Publicat el 29/11/2021

Començar una vida independent implica que t’hagis de plantejar una sèrie d’adquisicions per a la teva primera llar.

 

N’hi ha unes quantes que són imprescindibles, solen ser les que afecten el teu dia a dia, però també hi ha algunes que has de fer pensant en el futur i en les visites. Per això, els experts recomanen fer una llista de la compra que contempli tant el que necessites com el que podries necessitar.

Nevera Aquest electrodomèstic pot suposar una inversió de diners important, però és indispensable que el tinguis per poder guardar i conservar els aliments i begudes i així reduir-ne el consum fora de casa.

Estris de cuina Cuinis molt o poc, necessitaràs un parell de paelles i olles, espàtules, ratllador, taula de picar, un joc de vaixella, coberts i gots.

Rentadora Molt necessària per mantenir neta la teva roba i la de la llar, i estalviar-te el temps de rentar a mà. Una inversió que hauràs de contemplar, si no en el primer moment, més endavant.

Accessoris i productes del bany La cambra de bany és una de les habitacions més indispensables de la vida quotidiana. Per això, cal que t’asseguris de comptar amb tot el necessari per poder fer-ne ús des del primer moment: paper higiènic, tovalloles grans i de mans, articles per a la neteja personal, etc.

Llit No escatimis en el matalàs ni en el seu suport. Si els compres de bona qualitat, no només t’evitaràs molèsties físiques, sinó que et duraran més. Assegura’t també que no et falti roba de llit. Coixins, llençols i edredons són indispensables per dormir millor i mantenir el matalàs net i lliure d’àcars.

Menjador Menjar com cal requereix una taula de menjador i algunes cadires. I si tens convidats també et faran falta. Procura tenir seients a casa, tant per a tu com per a les persones que puguin visitar-te. Pots invertir en un sofà petit, o bé en un parell de butaques.

Estris per netejar Galledes, escombra i recollidor, pal de fregar, draps i lleixiu no poden faltar a casa teva per mantenir-la ben neta. Si tens terres de materials que requereixen una neteja especial, fes servir productes adients.

Tingues present, a més, que si treballes des de casa necessitaràs un despatx amb mobiliari d’oficina. I si tens mascotes, no t’oblidis del llitet, l’abeurador i un armari per guardar el seu pinso, medicines i joguines.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari