Publicat el 27/03/2022

Quins són els accessoris decoratius per portar la primavera als exteriors?

El temps primaveral convida a gaudir més de l’exterior de l’habitatge. Els experts en decoració aconsellen apostar per la fusta natural com a element principal i jugar amb complements que proporcionin color i vitalitat. Alguns dels accessoris que ens poden ajudar a aconseguir aquest aire primaveral són:

  • Coixins. Ja es tracti d’una terrassa o del porxo d’un jardí, les formes i colors d’aquests complements tèxtils són ideals per donar un toc de primavera als ambients.
  • Carretó amb plantes. Col·locar un carretó manual de jardí ple de plantes donarà un toc molt alegre i personal a aquest espai. Al mercat en podem trobar diferents models per omplir-los amb les plantes que més ens agradin.
  • Bicicletes decoratives. Igual que amb el carretó, es tracta d’aprofitar aquest element per encabir-hi flors o plantes. Una altra opció és decorar la bicicleta, pintant-la o modificant-la, de manera que s’adapti a l’estil de l’entorn.
  • Testos de colors. En parelles, de tres en tres o bé per separat, els testos de diferents colors ens permeten crear composicions florals ben vistoses.
  • Pedres pintades. Donen un toc artístic i original als jardins. Podem jugar a combinar-les en mides, formes i colors diferents. Cal utilitzar pintura resistent a l’aigua.
  • Menjadores per a ocells. Poques coses hi ha més primaverals que els ocells voletejant pel jardí. Per això, podem atraure’ls amb menjadores d’ocells que també són molt decoratives.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari