Publicat el 16/01/2022

Crear un espai on estudiar a gust i estar còmode és vital per als nens i joves, ja que han de passar moltes hores concentrats en les tasques de l’escola i l’institut. La taula d’estudi té molt de pes a l’hora d’aconseguir-ho, segons assenyalen els experts, que ofereixen a més algunes propostes d’escriptoris.

 

Taula amb prestatgeria. Ajuden a estalviar espai, sobretot els models que inclouen una columna lateral amb lleixes. També n’hi ha que es complementen amb diversos mòduls amb calaixos i portes abatibles.

Tauler i cavallets. Es pot crear una taula d’estudi utilitzant com a superfície un tauler de melamina o fusta i de base uns cavallets. Els taulers es troben en un munt de colors per poder triar i, si també es volen personalitzar les potes, es poden pintar perquè encaixin millor amb la decoració.

Escriptori plegable de paret. Consisteix en una taula ancorada a la paret i és molt pràctic perquè es pot recollir quan no es fa servir. Encara que no ho sembli, aquests tipus de taula d’estudi tenen més espai del que es podria pensar.

Taula extensible. Una altra bona opció per estalviar espai i que cada vegada està més de moda. Pot ser una còmoda o qualsevol altre moble amb una superfície que es pot extreure i que es converteix en una taula d’estudi.

Petits escriptoris. Utilitzar una taula petita, que es pugui col·locar a qualsevol racó i que encaixi amb el disseny de l’habitació, és també una bona manera de tenir un escriptori diferent.

Taula en forma de L. Són molt recomanables per aprofitar cantonades, aconseguint així un dormitori més espaiós. Si hi afegim mòduls amb calaix sota la taula, encara tindrem més espai de treball apte per estudiar.

Escriptori adaptat a un llit abatible. Aprofitant aquest tipus de llit, es pot col·locar un escriptori de manera senzilla i original. Hi ha diferents models i mides que s’ajusten a totes les necessitats.

Per a dos. Quan es comparteix habitació, una bona opció és instal·lar una taula correguda de paret a paret. Hi ha models de tot tipus, fins i tot en forma de caseta per als estudiants més petits.

Entre dues llibreries. La simetria d’una composició feta a mida, consistent en un tauler entre un parell de llibreries, transmet tranquil·litat i facilita la concentració. Una opció diferent i molt pràctica.

 

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari