Publicat el 07/11/2021

Si vols renovar el saló, donar-li un toc més modern i dinàmic i no disposes de gaire temps, aquí tens unes quantes idees que proposen els decoradors per a un canvi exprés.

 

  • Empaperar un racó. Utilitza paper pintat en una de les parets del saló per atreure l’atenció i donar més dinamisme a l’espai. És tracta de donar-li un toc original, per tant no cal que segueixi el mateix estil o color de l’ambient si no vols, pot ser una mica trencador.
  • Col·locar motllures. Renovar sostres i parets amb motllures és una tasca senzilla que no implica una gran inversió de temps. Aquests elements decoratius tenen molta força i t’ajudaran a donar un aire chic al teu saló.
  • Canviar la funda del sofà. És una forma senzilla i ràpida de transformar un dels gran protagonistes del saló. Tria una funda funcional i estètica, del mateix color del sofà o en algun to neutre.
  • Renovar els tèxtils. Els coixins, mantes de sofà i cortines permeten introduir color i textures que aporten molt d’estil al saló. Juga a complementar les robes dels sofàs i cadires amb les cortines.
  • Vestir el terra amb catifes. És una solució molt eficaç per donar un nou aire al saló. En cas que aquest disposi de sala i menjador, si poses una catifa a cada zona realçaràs la decoració de cadascuna i delimitaràs els espais.
  • Incorporar petits detalls decoratius. Canvia les llums de sostre, les de peu, les tauletes o altres petits elements de la decoració i substitueix-los per altres de més moderns, de línies actuals, o adients amb l’estil que li vulguis donar al teu saló.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari