Publicat el 16/04/2021

Les plantes tenen un paper fonamental en la decoració, però no sempre ens atrevim a introduir-les a casa per por de no saber tenir-ne cura. En cas de ser així, comença per plantes resistents i amb poc manteniment com aquestes:

Suculentes. La capacitat de retenir aigua fa que aquestes plantes arribin a sobreviure en circumstàncies inhòspites. Les has de col·locar en un lloc on puguin tenir sol directe i no regar-les gaire.

Cinta. Aquesta planta penjant és molt resistent. Només necessita una mica de llum, però sense exposar-la al sol directe. El reg ha de ser moderat a l’hivern, i més abundant a l’estiu.

Potos. Una altra espècie molt resistent que, a més de decorar, depurarà l’aire i aportarà calma i tranquil·litat allà on s’ubiqui.
Espatifil·li. Necessita llum per poder créixer i florir, però pot sobreviure en zones poc il·luminades amb un reg moderat. També actua com a purificador d’aire.

Bambú de la sort. Les seves tiges verdes en espiral acostumen a col·locar-se en un recipient amb aigua. Tanmateix, es recomana trasplantar-les a la terra al cap d’un temps.

Si bé totes aquestes plantes necessiten poques cures, demana assessorament als jardiners i professionals de vivers.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari