Publicat el 08/02/2018

Has decidit casar-te i ara venen mesos de preparació. Una de les coses que més costa decidir és on celebrar el casament. És molt important que el lloc que escullis per casar-te compleixi un mínim de requisits per poder tenir un casament perfecte en un entorn ideal.

Aparcament
Els teus convidats han de poder aparcar al mateix lloc on se celebrarà el casament o a les rodalies si no són els primers d’arribar; i, a més, han de poder fer-ho gratuïtament i amb la tranquil·litat que tenen el cotxe aparcat en un lloc segur. A més, la núvia ha de poder arribar fins a la porta de les instal·lacions i aparcar-hi el cotxe.

Jardí
Necessitaràs un jardí on els teus convidats puguin esperar-te, on celebrar la cerimònia, on fer l’aperitiu del casament, on fer les millors fotos, on xerrar amb els teus convidats un cop acabada la cerimònia, on brindar amb ells, on riure i plorar de felicitat, etc. Un casament només en interior i en un sol espai es fa més llarg.

Saló
El lloc on et casis ha de tenir un saló gran i amb capacitat per tots els teus convidats. Fixa’t bé que sigui un saló espaiós, modern i que no es vegi antiquat . Assegura’t que els teus convidats hi estaran còmodes i, sobretot, que tingui una bona il·luminació tant de dia com de nit.

Wedding planner
És el teu dia i tot ha d’anar rodat, i per això necessites una persona al restaurant que s’encarregui que tot surti perfecte. Busca un lloc on et garanteixin que hi haurà algú acompanyant-te durant tots els preparatius i que el dia del casament estarà en tot moment pendent que tot sigui com tu ho havies pensat. Tu no t’has de preocupar de res.

Gastronomia de qualitat
En últim lloc, i no per això menys important, hauràs d’assegurar-te que t’ofereixen una gastronomia de qualitat, amb productes de qualitat i cuidada fins a l’últim detall. Tingues en compte que el banquet és una de les partides més importants del pressupost d’un casament, per això el lloc on et casis ha de poder garantir un menú al teu gust i totalment ajustat a les teves necessitats.

 

Pura Brasa

Deixa un comentari