Publicat el 24/05/2022

5 detalls per decorar casa teva a la primavera

 

Amb l’arribada del temps primaveral canviem la nostra manera de vestir i és molt possible que també vulguem donar un aire més fresc als habitatges. Els decoradors ofereixen idees senzilles perquè puguem renovar la imatge de les nostres llars amb només uns pocs detalls.

  • Colors. Aquesta temporada s’imposen les tonalitats vibrants que podem portar tant als interiors com als exteriors de casa. El verd, el groc, el taronja i el blau, en els tons més brillants, seran els grans guanyadors. Una de les tendències més destacables aquesta primavera és el color als mobles.
  • Flors i plantes. La primavera és època de flors, així que pots aprofitar que els rams naturals aguanten més temps per introduir els colors a casa teva amb ells. No t’oblidis d’afegir també algunes plantes per potenciar l’aire floral i primaveral.
  • Tèxtils i roba de llit. Fundes de coixins, estovalles, cobrellits, cortines… poden fer que l’espai canviï de manera radical i són fàcils de substituir. L’ideal és canviar els materials d’hivern, com el vellut o la llana, pel cotó, el lli o el jute.
  • Il·luminació. Tots sabem la importància que té la il·luminació a les cases, per això una bona tècnica d’interiorisme per crear espais nous és canviar els llums de lloc o bé orientar-los de manera diferent. Aquesta primavera predominen els llums càlids i de focus petit. És a dir, que no il·luminen tota l’habitació, sinó que només aporten un halo ataronjat a aquelles parts de la casa que volem ressaltar.
  • Petits detalls. Hi ha molts canvis fàcils de fer en una casa quan arriba la primavera que aporten frescor i dinamisme. Les espelmes, per exemple, poden donar molta vida als ambients i les cistelles de vímet són uns complements excel·lents per a la temporada primaveral. Una altra bona idea és canviar els gots, plats i tasses per altres de colors brillants. Les peces artesanals, a més, tenen la capacitat d’omplir d’unicitat qualsevol espai. Des d’una vaixella fins a decoracions de vidre fetes a mà, tot allò que generi aquesta sensació d’exclusivitat estarà present en la decoració d’aquesta primavera.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari