5 accessoris de cabell dels noranta que tornen | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/11/2018

Les celebritats i les passarel·les de tot el món han rescatat alguns complements per al cabell que havien quedat en l’oblit i que tornen ara modernitzats amb inspiració minimalista, tons metal·litzats i teixits sofisticats.
Scrunchie. La típica goma de cabell de roba que tant es va veure als 80 i 90 torna amb força aquesta temporada. Han estat les actrius i les models qui les han recuperat en totes les seves versions i les han lluït en tota mena de recollits. Les podem trobar amb vidrets, lluentons, serrells, estampats…

Bandes i diademes. La cinta de cabell ha passat de ser un element que ens ajuda a l’hora de desmaquillar-nos, a convertir-se en un accessori que vesteix els nostres cabells. S’imposen les diademes estil turbant, però també les cintes de diferents amplades i decorades amb ornaments o llaços. Fins i tot arriben en versió sofisticada, de cuir i molt amples, per complementar estilismes de nit.

Pinces. Han tornat amb energia a passarel·les i esdeveniments de moda en colors sofisticats i elegants com l’or, plata i metal·litzats, i de mida gran. El dissenyador Alexander Wang va utilitzar aquest accessori a la seva desfilada a Nova York, on les models el van portar recollint les seves cabelleres.

Agulles de ganxo. Als 90 van ser un element imprescindible per recollir els cabells, i ara s’han convertit en tendència, tot i que amb un disseny minimalista. Es porten com si es tractessin de petites joies, confeccionades amb perles o brillantets. Poden incorporar-se a tot tipus de cabelleres, tant llargues com curtes, i serveixen per donar un toc de sofisticació al teu estil.

Diadema en zig-zag. Un altre accessori per als cabells que s’ha pogut veure a les passarel·les i que ens fa pensar en la nostra adolescència i joventut. És perfecta per crear pentinats de tot tipus, tant formals com informals, des del clàssic monyo de ballarina fins a una cabellera estil anys 70.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari