Publicat el 21/06/2021

El complement conegut popularment com a transportí és imprescindible per al gos, no només per portar-lo al veterinari, sinó per fer altres tipus de desplaçaments. Escollir el més adient per a ell és molt important, ja que farà que se senti segur i còmode. Per encertar en la tria, els experts recomanen seguir aquests 3 consells:

  • Ús principal. Hi ha molts tipus de cistelles de transport per a gos, cadascun amb una funció diferent. Per tant, cal delimitar l’ús que se li donarà, perquè una d’encoixinada pot ser perfecte per anar al veterinari si el gos és petit, però podria ser que determinades companyies aèries o de ferrocarril no l’acceptessin.
  • Mida del gos. És un factor determinant a l’hora d’escollir una cistella de transport, ja que d’això dependrà la seguretat de l’animal durant els desplaçaments. Abans de triar l’habitacle, hem de mesurar el gos i assegurar-nos que pugui moure’s sense problemes un cop dins: posar-se dret sense que el cap toqui el sostre i poder estirar les potes còmodament. Per fer-lo encara més confortable, hi podem posar un matalàs, la seva manta i alguna de les seves joguines.
  • Models. Com ja hem dit, hi ha molts tipus de cistella per a gossos: rígida, desmuntable, amb forma de motxilla, amb rodes… Es recomana triar sempre aquelles que estiguin homologades i es venguin en botigues especialitzades, ja que si escollim una de baixa qualitat, podem acabar tenint algun problema de seguretat, com que s’obri el pany o es trenqui alguna peça.

 

Redacció La Clau

Deixa un comentari