100 creences i mites sobre l’alimentació
Autora: Dra. Montse Folch / Cossetània Edicions
Són molts els rumors que ressonen al voltant del món de l’alimentació. Per això, la Dra. Folch hi posa fil a l’agulla a través d’aquest llibre, en què desvela què hi ha de veritable darrere d’aquestes argumentacions i quines són certament falses. Quins aliments ens convenen i quins no? En quina quantitat? Quins hàbits són erronis? Quines dietes cal seguir o evitar? Què és el que ens engreixa veritablement? Què hi ha darrere la fibra? I de la xocolata, la llet, el cafè, el vi negre, la carn vermella, o els fregits? Existeixen les dietes miraculoses? Què passa si se segueix una dieta vegetariana? Per què són erròniament impopulars els aliments com el pa, les fruites seques, els llegums, la pasta o els ous? Per què s’ha d’evitar el sucre blanc? Convé beure aigua durant els àpats? Margarina o mantega? És millor prendre la fruita abans o després de menjar? Aquestes i moltes altres preguntes troben una resposta definitiva en aquest llibre.