Arriba un nou Sant Valentí, el 14 de febrer. Els floristes ja estan preparats. Regala flors! | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/02/2012

Arriba un nou Sant Valentí i els professionals de la venda de flors i plantes ja estan preparats. Aquesta jornada, que se celebra el 14 de febrer, a l’Estat espanyol i en d’altres països d’Europa té força seguiment. Així doncs, el sector minorista no deixa passar l´oportunitat i està preparat per atendre la demanda del client més exigent.
Les flors més característiques són les orquídies, i dins d’aquestes, els cymbidiums, que es venen àmpliament arreu. Les que s’ofereixen al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya són de procedència holandesa i n’arriben de tots colors, en format de planta, en branca i com a flor única. Pel que fa a les phalaenopsis, n’hi ha d’importades i també de cultiu local, només cal fixar-se en l’etiqueta i, si dubteu, podeu preguntar-ho al venedor.
Així mateix, l´oferta de composicions amb diferents varietats de flors i plantes és ben àmplia i variada: clavells, frèsies, roses, anturis… Els muntatges per a aquesta festivitat admeten també plantes amb test. Així, els complements amb què es guarneix la planta tenen força importància i també la seva manipulació. Per Sant Valentí, plantes i flors regalades són missatges d’amor.
Per això, al Mercat, les parades de complements ja s’han tenyit de vermell i rosa i el cor és la forma que predomina als aparadors i a les prestatgeries.  A la Venda Directa, hi trobareu un ventall prou ampli de productes per satisfer tota manera de gustos, des dels més tradicionals als més agosarats! Peluixos, testos i recipients força imaginatius, cintes i papers per embolicar… Us hi esperem!

Deixa un comentari