Arriba l’edició primavera de l’EscenARTS a Premià de Dalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/04/2019

S’han programat tres obres de teatre per a l’EscenARTS, dues d’elles dins del festival de petit format ‘Festihumor’

Dissabte 13 d’abril s’estrena Ella y mi género, amb Alberto García Sánchez, una proposta per a commemorar el Dia Internacional de la Visibilitat Trans. La cita és a les 19.00 hores al teatre de la SC Sant Jaume.

Ella y mi género ens parla de la realitat que pateixen les dones a la nostra societat. Si aquest és el tema principal d’aquest espectacle, un altre menys evident ha estat present durant tot el procés d’escriptura: la mirada amb què nosaltres, homes i dones, observem la situació de discriminació de les dones.

Ja dins del festival de petit format Festihumor, s’han programat dues actuacions. La primera, HATS de la companyia JAM a les 21.30h del divendres 10 de maig; i la segona, Escenari secret, el dissabte 21 de maig a les 20.00 hores sota les moreres, d’accés gratuït i oberta a tothom.

HATS és un espectacle d’humor gestual per a tots els públics. Una vida acomodada o una vida somiada?  Surt de la teva zona de confort, aparca la monotonia, la rutina i lluita pels teus somnis perquè la possibilitat de realitzar-los és el que fa que la vida tingui sentit. Que la por al fracàs no t’aturi! Pensa, crea i atreveix-te!

JAM aconsegueix transmetre’ns aquest dilema d’una manera entranyable, divertida i encisadora. Amb un estil personal marca de la casa teixeix la que ha estat fins al moment la seva creació més personal.

Les entrades es poden adquirir a taquilla (12€), a través de www.atrapalo.com a 10€, i a 9€ per a les persones de 18 a 29 anys i gratuïtes de 0 a 18 anys.

Deixa un comentari