Publicat el 13/07/2016

El proper dissabte 16 de juliol, tindrà lloc la trenta-vuitena edició de la Festa Cara al Mar. Aquest any, la celebració coincideix amb el dia de la patrona dels pescadors. A partir de les vuit del vespre a la platja del costat del túnel de Montgat es faran botifarres, sardines i cremat, cantada d´havaneres i un concert jove.

En aquesta edició es podrà gaudir de la processó de barques a càrrec de la confraria de pescadors de Montgat, amb la col·laboració de les del Masnou i de les de Premià de Mar, que portaran la imatge de la Mare de Déu del Carme fins a l´Església de Sant Joan. 

Tot seguit, tindrà lloc la cantada d´havaneres a càrrec de grup “Els Cremats”. També hi haurà la botifarrada i sardinada popular, junt amb unes havaneres que han d´anar acompanyades, com sempre, d´un cremat.

L´acte l´organitza Platges de Montgat conjuntament amb les regidories de Cultura i Festes i la de Joventut, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la confraria de pescadors de Montgat, El Masnou i Premià de Mar.

Deixa un comentari