Publicat el 01/09/2022

Cabrera acull al llarg del cap de setmana diferents activitats amb el vi com a protagonista

 

 

 

Aquest divendres 2 de setembre comença la programació al voltant de la XVII Festa de la Verema del municipi. En concret durant la primera jornada trobarem el concert inaugural a les 19 h al pati de Cal Conde a càrrec de la Cobla La Principal del Llobregat i, a les 20.15 h l’enotast DO Alella al celler de la Masia Can Bartomeu.

Dissabte 3 de setembre, s’iniciarà a les 10 h amb la recollida de raïm a les vinyes de Can Mora i seguirà a les 13 h amb un nou enotast DO Alella als jardins de La Mer Hotel Boutique (antic Hotel Can Vivé) i amb la benedicció del raïm a l’església de Sant Feliu a les 20 h.

El programa de la festa arribarà al seu punt final el diumenge amb la ruta enoturística que a partir de les 9.30 h ens portarà a visitar els forns de Ca l’Arnau i la Masia Can Bartomeu i amb la trepitjada de raïm a les 12 h a Cal Conde, en la qual també es podrà adquirir vins.
Per a més informació i per a comprar les entrades de les activitats de pagament com els enotasts i la ruta enoturística podeu visitar el web www.gaudeixcabrera.cat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrera de Mar

 

Deixa un comentari