Publicat el 15/11/2019

Aquest dissabte, 16 de novembre, l’entitat Simplement Diables, pertanyent a la coordinadora de colles de cultura popular De Bòlit!, celebrarà la quarta edició de la seva activitat Ceptrotada.

La Ceptrotada, que deu el nou nom a la maça més gran que porta la colla i que dona més foc en els seus espectacles, començarà a les 18 h amb una plantada de ceptrots i bèsties de foc, tant dels Simplement diables com de les colles convidades, a la plaça de l’Ajuntament. A les 19 h es farà la cercavila entre les places de l’Ajuntament i dels Països Catalans, on es farà l’acte de foc de la Ceptrotada. Es demana a qui vulgui participar en aquesta activitat que hi vagi amb roba adequada.

La festa es desplaçarà després a la plaça Nova, on a les 21.30 h se servirà un sopar de fideuada a preus populars. A les 23 h, els In-Flamats, el grup de malabars dels Simplement diables, faran un espectacle de foc al qual seguirà la música de dos discjòqueis.

La Ceptrotada té per objectiu donar a conèixer entre la població la colla dels Simplement diables i fomentar el contacte entre les colles de diables de la comarca.

Deixa un comentari