Publicat el 02/11/2021

El jurat ja ha deliberat i triat els 5 projectes que passen a la fase final

El concert de finalistes es realitzarà el dissabte 13 de Novembre a Montgat.
Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana, arriba a la fase final d’enguany. Després del procès d’inscripció el jurat ha deliberat i dona pas als 5 seleccionats per actuar a la final el proper 13 de novembre a la Sala Pau Casals de Montgat.
En aquesta final, es recupera el format presencial del 2019 on podrà assistir el public i atorgar un dels premis per votació popular. Tot i les dificultats de la pandèmia, aquest any ha estat un èxit de participació, l’any amb més propostes presentades per a concurs. Amb més presència digital i reprenent actes presencials. Com les jornades de formació, amb la xerrada sobre serveis de mobilitat internacional impartida pel Consell Comarcal del Maresme.

S’han presentat 30 projectes de tota la comarca, dels quals 17 han estat validats pels tècnics dels Ajuntaments i 5 d’ells passen a la final. Es poden escoltar totes les propostes presentades al Web de maresmusic.

Tanmateix, és l’any amb més diversificació de municipis del Maresme, els grups presentats enguany representen aquestes poblacions: Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Tiana, Montgat, Premià de Mar, Mataró, Canet de Mar, Alella, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Argentona i Arenys de Mar.
El jurat que ha seleccionat els finalistes són: Tori Sparks (artista americana afincada a Catalunya), Marc Lopez (músic montgatí interpret de bandes com Zephyr Bones) i Joan Tarragó (Booker i programador d’Aupamusic)

Els 5 finalistes de 2021 són: Beatneeks (El Masnou) – Gattari (Tiana) – Nene (Cabrils) – Palmera (Vilassar de Mar) – Whale Trip (Premià de Mar).

El concurs comptarà amb els següent premis:

  • Premi gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi valorat en 2.000€
  • Participació a una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al “management”. Premi valorat en 500€
  • Contractació remunerada en un festival de música itinerant de Catalunya per valor de 400€
  • Premi de 500€ en material musical (deliberació votació popular).
  • Premi local dirigit als grups participants residents a alguna de les poblacions organitzadores. Directament tenen accés a un premi a la millor proposta de cada municipi, encara que no sigui seleccionada per a la fase final. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, El Masnou, Vilassar de Mar, Montgat o Tiana, a la millor proposta presentada a la localitat.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Montgat

 

Deixa un comentari