Publicat el 21/07/2014

Tots els actes ja s’han planificat i preparat des de l’Ajuntament i conjuntament amb la Comissió de Festes amb els representants de les entitats de la vila.
Tot i així per un millor funcionament i correcte desenvolupament d’alguns dels actes es necessita de la inestimable col·laboració de voluntaris.
Alguns ja heu participat en altres ocasions de manera desinteressada pel correcte transcurs de la festa, i d’altres n’havíeu tingut ganes de fer-ho però no sabíeu on adreçar-vos. Doncs bé, aquest any l’Ajuntament facilita les coses i obra un mitjà per poder-vos inscriure a l’equip de voluntaris de la Festa Major.
QUE CAL FER:
– Formalitzar la inscripció del 18 al 30 de Juliol.
– En el cas dels menors, també caldrà presentar autorització de pare/mare o tutor.
– La inscripció implica el COMPROMÍS de participació en totes les REUNIONS a les que se us convoqui, l’ASSISTÈNCIA a tots els actes en els que sigueu destinats, tenir CURA del material personal que se us facilitarà, acomplir totes les tasques encomanades així com seguir totes les indicacions que els responsables de la organització us vagin donant.
FUNCIONAMENT:
– En el moment de formalitzar la inscripció haureu d’indicar a quins actes i el tipus feina que voldreu desenvolupar. L’organització vetllarà per a que se us assignin aquelles tasques i actes sol·licitats, cal tenir en compte, però, que caldrà cobrir totes les tasques i actes de la festa major; i per motius d’organització, les vostres demandes podran ser redirigides a altres actes i tasques que siguin necessàries.
– La distribució de feines es comunicarà el dia de la REUNIÓ DE VOLUNTARIAT, que tindrà lloc el dimecres 30 de juliol a les 21 h al Saló de Pedra.
Els Voluntaris rebran:
– Una samarreta identificativa.
– Un obsequi per tots ells.
– També i depenent de la tipologia de l’acte se’ls facilitarà un tiquet de consumició i/o entrepà.
– Es farà un lliurament de diplomes.
Vols ser voluntari?
Més informació:
https://docs.google.com/forms/d/1xMfmnmg6LepSNlxfIrPh0cRsT4C4QMNtwOUF5JHvTNQ/viewform?usp=send_form

Deixa un comentari