Arriba la Festa Major Petita de Santa Llúcia a Caldes d´Estrac | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/12/2011

La Festa Major d’Hivern o Festa Major Petita de Caldes d’Estrac es celebra al voltant del 13 de desembre, festivitat de Santa Llúcia. Entre el 9 i el 13 de desembre s’oferiran tot un seguit d’actes i festes adreçades a tots els públics per celebrar aquesta festa de Santa Llúcia, molt arrelada al municipi caldenc.
Enguany s’han afegit a la programació dos actes que tindran lloc alguns  dies abans. El primer és un esdeveniment solidari que es celebrarà diumenge 4 de desembre al front marítim de quatre pobles, Caldes, Arenys, Llavaneres i Sant Vicenç, que consistirà en la formació d’una Cadena Humana que recaptarà fons per la Marató de TV3, amb les aportacions d’un euro per cada participant.
 
L’altre acte avançat a la programació de Santa Llúcia és el Torneig Social de Petanca de Festa Major d’Hivern, el dia 6, un esdeveniment esportiu que ja és tot un clàssic en aquestes dates.
 
El plat fort  de la programació festiva arribarà però a partir del dia 9, amb el lliurament de premis del Concurs de Fotografia de Santa Llúcia 2011.  D’entre la resta d’actes programats durant la Festa de Santa Llúcia 2011 cal destacar-ne els tradicionals de la celebració, com la Missa Solemne Concelebrada en honor a Santa Llúcia (dia 13) i la ballada de Sardanes (dissabte 10).  Els nens i nenes del taller de percussió faran una petita cercavila pels carrers de Caldes la tarda de dissabte 10, un dels actes amb més participació, que donarà pas a un Sopar Popular al pavelló poliesportiu municipal, que amb un menú de 10 euros, també inclou la instal·lació d’una pantalla gegant per a poder seguir en directe el partit de futbol de primera divisió que enfrontarà Real Madrid i Barça. La festa final està assegurada amb una nit de DJ, organitzat per l’Espai Jove.
 
La cercavila de gegants (diumenge 11), els espectacles infantils  i l’encesa de llums de l’arbre de Nadal (ambdós el 13 de desembre, dia de la Mare de Déu de Santa Llúcia), instal·lat a la plaça de la Vila, a càrrec dels nens i nenes de les escoles, completen aquesta programació festiva.
http://www.caldetes.cat/document.php?id=1491

Deixa un comentari