Publicat el 05/01/2019

De l’11 al 13 de gener es celebrarà la Festa Major d’hivern d’Argentona. Compta amb una intensa programació, que vindrà acompanyada de la Festa dels Tres Tombs, Garrivern o la fira d’artesania i alimentació, entre d’altres

Acabant encara de pair el Nadal, Argentona es disposa en el segon cap de setmana de gener a prolongar una mica més la gresca i la diversió de la mà de la Festa Major d’hivern.

La inauguració de les exposicions, la comèdia Ossos, de Toni Albà i Fermí Fernández, i la cita amb el Garrivern a Cal Guardià obriran la programació del divendres 11 de gener.

El dissabte al matí tindran lloc algunes de les cites tradicionals de la Festa Major, com els escacs, la cercavila de gegants, sardanes, així com l’exhibició de gimnàstica i acrobàcia. Al migdia se celebrarà l’acte de nomenament de la biblioteca com a Biblioteca municipal Joan Fontcuberta i Gel, després que fa unes setmanes s’aprovés al ple municipal donar a l’equipament municipal el nom del reconegut traductor i escriptor argentoní. El foc i la música prendran tot el protagonisme durant la tarda i vespre de dissabte, amb el ball de Festa Major amb l’orquestra Maravella, entre d’altres. Una jornada maratoniana que culminarà a la nit  amb el concert a càrrec de la Mashup Party Band & Dj Surda, a Cal Guardià.

Diumenge arribarà una nova edició de la Festa dels Tres Tombs, amb el seu tradicional recorregut pels carrers del poble. Els gegants, que tornaran a ballar al matí i un espectacle infantil a la tarda donaran pas al piromusical amb què s’arrodoniran tres dies de molta activitat. A més, la Festa Major comptarà amb la fira mercat d’artesania i alimentació, que s’instal·larà a la plaça Nova, i algunes atraccions infantils.

Podeu consultar la programació al següent enllaç: http://argentona.cat/festamajorhivern2019

Deixa un comentari