Arriba la Festa Major de Sant Vicenç de Cabrera de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 17/01/2020

Del 24 al 26 de gener el municipi celebra la seva  Festa Major d’Hivern amb prop d’una quinzena d’activitats

Un cop més la tradició, el lleure, la cultura i l’esport es donen la mà en la celebració d’una nova Festa Major de Sant Vicenç, la Festa Major d’Hivern de Cabrera de Mar. El tret de sortida serà divendres 24 de gener amb el torneig de ping-pong que acollirà Can Martinet. En tot cas, el gruix del programa d’actes arribarà l’endemà, dissabte, quan es podrà prendre part al matí a l’envelat municipal del torneig de dòmino i de la botifarrada popular o gaudir amb el torneig social d’agility. A les 11 h tindrà lloc un dels actes centrals amb la convidada dels senyors de Burriac que arrencarà a la plaça de l’Ajuntament i que es tancarà amb el concert del grup infantil La Tresca i la Verdesca.

Ja a la tarda està programada la gimcana a Cal Conde i un concert a l’Església parroquial mentre que la jornada es tancarà amb el correfoc que començarà a les 19.45 h, el sopar popular a l’envelat municipal a les 21.30 h i el karaoke que permetrà cantar i ballar fins ben entrada la nit.

Finalment, diumenge 26 de gener al matí tindran lloc la prova de resistència en BTT Bike Burriac, una ballada de sardanes i la celebració de la missa. Al llarg de tot el matí tothom està convidat, a més, a donar sang en la unitat mòbil que es trobarà instal·lada a la plaça de la Fàbrica.

Podeu consultar la programació completa al web municipal: www.cabrerademar.cat

Deixa un comentari